Aandacht & Sponsoring

Natuurlijk kan een rally niet zonder aandacht te vragen voor goede initiatieven. Ook wij hebben er een paar uitgezocht want er is natuurlijk nooit maar één doel die aandacht verdient.

Waar we nu speciale aandacht voor willen vragen is voor de stichting “je mag er zijn” T Westland. Deze stichting is opgezet, naar het voorbeeld van de stichting “Je mag er zijn” Midden Nederland.

Hoe het werkt:
Als een kind uit huis geplaatst wordt is dat vaak een traumatische ervaring. Tijd om een koffertje te pakken is er zelden. Als pleegouder heb je dan snel, soms binnen een paar uur, veel spullen nodig. Je wilt graag het leed voor een kind zo klein mogelijk maken en hem of haar een veilig gevoel geven. Emotioneel is dat een hele taak maar praktisch komt er ook heel wat bij kijken. ‘Je mag er zijn’ wil in deze de helpende hand bieden.

Wat willen we bereiken:
Eens in het jaar wordt er voor alle pleegouders en, misschien wel belangrijker, de pleegkinderen een dag georganiseerd. De pleegkinderen hebben vaak het gevoel dat zij de enige zijn die dit overkomt, hun wereld veranderd soms binnen een hele korte tijd en in hun wereld is geen vergelijkingsmateriaal.
Juist dankzij die dagen komen de pleegkinderen in contact met elkaar, horen, zien ze andere lotgenootjes. Van groot tot klein, in alle vormen en maten en de meest uiteenlopende verhalen. Uniek in alle gevallen maar op dat moment ook even in een groep. Dit geeft naast een gezellige dag ook houvast voor de toekomst.

Wat is er nodig:
Tenzij je een evenementenbureau runt, is er voornamelijk geld nodig. Iedereen werkt op vrijwillige basis maar de huur, GWL en dergelijke moet toch worden afgerekend. Veel bedrijven sponseren, regelen, voorzien in dingen die het mogelijk maken. In dit geval willen we proberen voldoende geld bij elkaar te krijgen om de dag voor alle pleegkinderen te verzorgen.
Dus check de website https://twestland.jemagerzijn.nl/ , wordt enthousiast, en laten we proberen deze kinderen uiteindelijk een onvergetelijke dag te geven die uiteindelijk ook houvast geeft aan dat wat ze is overkomen.

Donaties kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer:

  • NL 35 ABNA 04 26 339 568
  • Stichting ‘Je mag er zijn’ ’t Westland
  • Als je bij de donatie vermeld n.a.v. BSC2023-team 103 dan kunnen we een stand bijhouden.

Wil je ons onderweg helpen? (nadat je “je mag er zijn” geholpen hebt)

Maar naast alle goede doelen een bijdrage in de rally mag natuurlijk ook. Dat kan in de vorm van koffie en stoopwafels voor onderweg, bepaalde trajecten die jouw naam krijgen op de route kaart, je kan het zo gek niet verzinnen. Maar ook daarover binnen kort meer. hier voor kun je onderstaande QR code gebruiken. Vul een bedrag in en eventueel bij de opmerkingen kun je aangeven of het een doel heeft. bijvoorbeeld omdat we boven de poolcirkel een extra mars of pinda rantsoen verdienen.

de score tot nu toe:

73 km🚗 , een fles amarone 😉, 2 kg extra koffie voor onderweg☕ , 2 vegetarische noodrantsoenen 😎