2023 THE COOLEST ADVENTURE RALLY en ons thema.

WHAT YOU NEED TO KNOW:

After three magnificent tours in 2018, 2019, 2020 and 2022, the Winter Edition of the Baltic Sea Circle will start again in 2023 with snow, ice and northern lights. As an adventurer in the Winter Edition of the Baltic Rally 2023

START OF THE RALLY 2023:

18 February 2022 in Hamburg
The official start of the rally will take place in the heart of Hamburg.

FINISH LINE 2023:

05 March 2023 in Hamburg
In Hamburg we will celebrate the successful finish of the Winter Edition 2023 with a big finish line event and of course an award ceremony.

Ons thema:

De rode draad in ons leven, sommigen noemen het “de rode draad van het lot” anderen hebben het weer over de rode draad die ons verbind met elkaar.

Die rode draad maakt hoe dan ook een hoop los, je kan er soms vreselijk mee in de knoop komen, soms lijkt het je te leiden op wegen die niet in je planning had. Het ontrafelen van die weg, waar het ons brengt, wie we ontmoeten, wat we leren is ook een reden waarom we de rally rijden. Het is dus niet alleen de Noordkaap die ons trekt. Het zal ons ongetwijfeld nieuwe vrienden brengen, nieuwe avonturen, en hopelijk inspireert het anderen om zelf nieuwe wegen in te slaan.

Het goede doel dat we hebben uitgekozen gaat over een ander soort rode draad. Voor een groot aantal pleegkinderen leidt hun rode draad ze over een pad waarop ze misschien denken dat ze alleen staan, uniek in de wereld, uniek in hun situatie. Ons doel is, al is het maar voor een dag, die rode draden bij elkaar te brengen zodat al die kid’s bij elkaar kunnen zijn. Ervaringen uitwisselen en zonder instanties erbij vragen kunnen stellen aan lotgenootjes. Uniek maar op dat moment even niet alleen. Check het goede doel maar.

Symbolisch of niet, die rode draad is er. Ieder voor zich heeft daarmee eigen uitdagingen.