binnenkort…… maar eerst de voorbereidingen

Een rally van om en nabij 7500 km vraagt wat voor bereidingen. Naast een goede auto passeren ook veel andere zaken de revue.

een korte opsomming:
winterklaar maken van de auto betekend dat alle vloeistoffen tot zeker -30 geschikt moeten zijn. De olie vloeibaar blijft als de auto stilstaat. Dus actie 1 is check van de auto.

Wijzelf moeten ook winter-ready zijn. Daarvoor gaan we zeker op visite bij onze experts van de kleding en uitrusting van het Korps Mariniers. Praktische kleding aangevuld met Tips en tricks vanuit de praktijk gaan ons zeker door de extremen van laagste temperaturen heen helpen.

Daarnaast zullen we een aantal skills moeten hebben, een slip cursus zal zeker van pas komen, kaartlezen in het donker, nacht navigatie, hoe verwissel je een band in de sneeuw, EHBO en zeker gezien de vele Duitse deelnemers een aantal Duitse woorden die onze sociale vaardigheden kunnen versterken.

Dus volg ons tijdens de voorbereidingen.

Categorieën: